Newsflash

Samo za zdrastvene djelatnike.
 
Home arrow Welcome
Welcome to Polimedika! Ispis E-mail

ZV

Polimedika is offering medical devices in area of cardiology,

pulmonology, neurology, intensive care, anesthesia and more.

Polimedika has office in Zagreb with distribution area in Croatia and partly Bosnia.

 

From our partner list you may find our current and past partnership.

Upotrebom ovih stranica prihvaćate Opću uredbu o zaštiti podataka (GDPR) i politiku privatnosti Polimedike d.o.o. koju možete dobiti na uvid:

polimedika(a)polimedika.hr

IZJAVA O PREDSTAVLJANU: ni jedan dio ove prezentacije ne predstavlja reklamiranje,  obavješćivanje ili slične aktivnosti prema propisima za medicinske proizvode u RH i drugdje. Ni jedan dio ove prezentacije u bilo kojem obliku ne smije se stavljati u javni opticaj, javna glasila, stručna glasila, poštu, na web servere ili razmnožavati. Specifikacije se mogu promijeniti bez prethodne najave.

Ni jedan dio ove prezentacije ne smije se koristiti i ne upućuje na dijagnostiku, terapiju i liječenje bolesnika. Sve prikazane informacije samo su za zdrastvene djelatnike.

Ovo nije web-shop (dućan). Polimedika prodaje i održava medinske uređaje (medicinska elektronika) kao veleprodaja registrirana kod HALMEDa. Polimedika ne prodaje lijekove.

Svi uređaji koje servisiramo ili prodajemo nose CE oznake na natpisnoj pločici u skladu sa europskom uredbom za medicinske uređaje sa registracijom za prodaju u EU.

Ovi uređaji nisu komercijalni proizvodi široke potrošnje i imaju jamstveni rok jednu godinu sa mogućnošću ugovaranja produljenog osiguranja investicije.

Uređaji dostavljeni u servis kupci moraju preuzeti u roku jedne godine bez obzira na stanje popravka. Nakon tog roka uređaji se odlažu u otpad bez posebne obavijesti kupcu.

Certifikati o sukladnosti dostavljaju se kupcima u originalu (nema prijevoda ni potvrđivanja od strane sudskog prevoditelja). Prevedni certifikat od stane korisnika ili sudskog prevoditela ne smije se koristiti kao potvrda o sukladnosti. Upute za rad dostavljaju se na hrvatskom jeziku.

Polimedika ne skladišti medicinske proizvode. Svi proizvodi  naručuju se kod proizvođača i dostavalju direktno, na adresu kupca, osiguranom dostavom.

Preuzeti uređaj kupci ne mogu vratiti, otuđiti, preurediti, koristiti mimo uputa i namjene ili preprodati. Svi medicinski uređaji podlježu periodičkim kontrolama, redovnom održavanju, zamjeni dotrajalih dijelova i vigilanciji.

Polimedika  d.o.o.
S.R. Njemačke 4, HR-10020 Zagreb, Hrvatska, tel ++385 1 6636500, fax ++385 1 6636700
Mjerodavni sud Trgovački sud u Zagrebu – MBS: 080212902, OIB 55025918658, temeljni kapital: 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti.
Članovi uprave/direktori/prokuristi: Janos Szekeres, Marijan Mlinarić, Mira Hercigonja-Szekeres

www.polimedika.hr 

 

 
« Prethodna   Slijedeća »
(C) 2021 Polimedika
Content and specifications may change at any time.